Du er på forsiden, klik på menubjælkerne til venstre for at udvælge en produktgruppe, eller indtast søgekriterie!

 

Byggematerialer i topkvalitet til professionelle
Kun salg til momsregistrerede virksomheder


    
Forside Sådan bestiller du Levering Lev. betingelser Pallepant Trailer Firmaprofil Kontakt Retur Job Hjælp
 

 

Login her
 


Sådan bestiller du

1. Udvælg varer
Ved at klikke på menupunkterne/varekategorierne fremkommer de tilhørende varer. Klik på knappen bestil, når du har udset dig en vare. Indtast antal eller antal og længde ud for varen i bestillingsfeltet.
Når du har tilføjet de varenumre og mængder, som du er interesseret i at købe til bestillingslisten, klikker du på "afsend bestilling" ude til højre i skærmbilledet.

2. Adresse og levering
Du bliver bedt om indtaste dine kundeinformationer: navn, adresse, postnr. by, e-mail adresse, kontakt telefon nr. og evt. alternativ leveringsadresse. Der er også plads til bemærkninger vedrørende leveringstid og -sted. Følg anvisningen og afsend din bestilling.

3. Vores tilbud / ordrebekræftelse til dig
Vi behandler din bestilling hurtigst muligt og typisk førstkommende hverdag. Ud fra dine ønsker og vores lagersituation sender vi dig et tilbud i form af en ordrebekræftelse via e-mail. Af ordrebekræftelsen fremgår evt. hvilke længder du kan forvente at modtage, samt en samlet pris incl. fragt og moms.

4. Specielle forhold
Vi kan også fremsende tilbud på et større byggeri, en terrasse, en carport eller andet. For at kunne give dig et tilbud skal vi som minimum bruge en tegning med angivelse af byggeriet samt oplysning om, hvor mange materialer du skal bruge. Informationerne sender du til os via e-mail. Tegning med mål kan evt. eftersendes til os pr. brev eller fax sammen med kopi af din mail.
Ud fra oplysningerne sender vi dig et tilbud via e-mail.

5. Din accept og betaling
Du modtager en ordrebekræftelse via E-mail når vi har behandlet din ordre. Du accepterer vores vores tilbud (ordrebekræftelse) ved at klikke på linket "accepter tilbud" i den ordrebekræftelse vi sender til dig. Først på dette stadie bliver du bedt om at betale, hvilket du gør ved at indtaste dine kreditkortoplysninger, trykke "accepter" og afsende den til os. Du vil også blive bedt om at acceptere vores salgs- og leveringsbetingelser (Klik her).
Se vores billige priser på terassebræder
 Vis mere   Tip en ven om denne vare

 
 

 

Dansk Søm Import A/S, Lumbyvej 75, 5000 Odense C - Tlf. 66 18 41 20 - Mail: dsi@olt.dk